10 januari

Livet är upp och ner just nu vet inte vad som hänt med mej men jag känner mej lättirreterad hela tiden på småsaker som tvättning/städning mm kanske det har med att man har störd nattsömn och är välldigt trött just nu med alla barnen hemma under lovet men på tisdag börjar två av dom i skolan skönt att återgå till vardagen nästan sen är det gubbens tur att börja jobba igen han går ju på sina 10 pappadagar från nu på måndag och blir hemma 14 dagar sen äntligen är vardagen åter jag är av den personen som ogärna vill bli störd i rutinerna villket det blir när manen är hemma och lägger sig i helatiden är han inte hemma så funkar allt perfekt låter elakt att säga men så är det.

I morgon är det dax för bvc vägning mm får se om tilia har gått upp i vikt något sedan i torsdags, hon äter inte specielt mycket utan man får väcka henne hela tiden för att hon ska få i sig mat annars sover hon mest hela tiden.


I går var jag och stora tjejen på bio det var skönt med lite mamma/dotter tid vi såg Alvin och gänget 2 var väll kanske inte roligaste filmen men dottern älskade den.
Och i dag är det dax för stora killen och Jocke att få umgås bara dom villket wille är helt extas över dom ska bada på fyrishov roligt för honom att få göra något med bara pappa.

Nä nu är det dax att fortsätta med tvätten har damsugit hallen och vardagsrumet så nu är det suck bara övervåningen kvar och köket och badrumet nere sen ska det skuras oxå jaja varför klaga hehe bara att ta tag i skiten

Ha en underbar söndag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0