Mår som man brukar

Fy fan mår så jävla illa men man får bitta i det sura äpplet och knata upp på morgonen för att göra frulle åt familjen gubben jobbade sent i helgen så han behövde sova i morse.

I dag har vi sedan varti på 4H och haft picknick det var roligt barnen stormtrivdes och hade skoj sen precis när vi satt oss i bilen för att åka och handla började det regna snacka om tur vi hade.

Nu är två barn hos farmor och en hemma ganska skönt just nu alltså gubben sitter och sjunger med grabben låter fint.
Nu har jag och gubben suttit och bestämt att vi ska byta dagis för våran mellersta till hösten han ska få börja på en mobilförskola det passar oss perfekt eller ja det passar honom bättre eftersom han älskar naturen och att vara ute och springa och leka så det kan inte bli bättre tycker vi, tyvärr är minstingen för liten eftersom han kanske inte hinner bli helt blöjfri som dom vill att barn ska vara samt så vill dom att dom ska vara tre år så vi väntar till nästa vår med honom då är han förhoppningsviss helt blöjfri och samt så har han fyllt 3 år då frågan är bara hur dom ställer sig till det då det kommer ett syskon i januari jag kommer som vanligt inte att ta ut någon föräldrapenning tror jag utan jag sparar det till sommrarna i stället och lägger då företaget lite vilande under den perioden eftersom det ändå inte går så bra under dessa månader.

Nä nu är det väll dax att börja med mat ser inte fram emot matos men jag behöver äta får se kanske gubben kan fixa den i dag :)

ha en trevlig söndag

Malin

Det är nog inge skoj

Nä det är det inte mår som bara den illa som fan och nu ska jag kalla in ungarna

tack för komentarererna kommer att svara när jag orkar är ensam med tre kottar och har tyvärr inte så mycket tid att svara mm

Ha en bra kväll

Kram

Måndag

Ja i dag är det måndag och arbetsveckan börjar igen. Jag har nu flyttat det mesta från butiken det är faktiskt ganska skönt om jag får säga så.

Jag har mått ganska illa hela helgen magen känns spänd och stor brösten sticker hela tiden ja som det sig ska alltså annars är det faktiskt inget att klaga på ännu.

Jag berättade för min mamma i lördags att hon skulle bli mormor igen skojar du fick jag till svar nä va tror du svarade jag jaja i går kom pappa förbi för att hämta beställd öl som dom skulle ha jaha säger han här sitter du och dricker öl hehe var inte du gravid ?? jo svarar jag ja varför sitter du då och dricker ?? jag svarar det är alkoholfri öl vill du ha en eftersom du kör bil men svarar han är du alltså gravid jag trode du skojade hmm korkade dom kan vara ibland.

Min svärmor har ju som sagt flera allternativ att räkna upp för oss angående graviditeten

Abort ni kommer inte orka av 4 barn hmm vi har aldrig bet om hennes hjälp hon erbjuder sig själv varje dag att ta ett av barnen annars får hon abstenens som hon säger.
ekonomin hur kommer det att gå med den om ni får ett till ja du hur kommer det att gå ett till barn kostar inte så jäkla mycket mera än vad tre gör

Nä du lilla svärmor lägg dej inte i vårat liv vi gör som vi vill.

Nu är det somsagt dax att börja jobba igen

ha en trevlig dag

Malin

TRÖTT, TRÖTT

Jag är så himla trött i dag, skrikiga barn som inte kan va tysta och sova undra varför det ska vara så på vardagarna får man sparka upp dom men på helgerna så ska dom minsan vakna kl 6.

Annars mår jag väll ganska hyfsat lite illamående tror inte min fattar eller så orkar han inte bry sig om att jag kanske behöver sova och ta igen mej men men det är snart över det är ju bara 8 månader kvar suck hehe ser inte fram emot det nu men det får gå heltenkelt

Snart ska jag till butiken sista dagen jag har öppet sen stänger jag igen den för gott i morgon så ska vi flytta över sakerna hem så jag kan arbeta hemifrån så skönt ska det bli eftersom att barnen kommer att vara hemma hela sommaren så är det skönt att inte behöva ha dom med till butiken varje dag för att packa sakerna.

Nä nu ska jag dricka mitt morgonkaffe sen ut med hunden och vidare  till butiken

ha en trevlig dag

Malin

Hej hopp och godmorgon

Vart lite sent i går och när jag kom hem så ja det var rensat i ett skåp lite undanplockat
men inte mycket mer än det.
Så det vart till att hänga tvätt när jag kom hem.

I natt har jag sovit bra men det känndes som om jag hade värsta backsmällan och ont i ryggen som bara den i morse när jag vacknade
vart väckt av mobilen nån som skickade ett sms hmm KL 7 på morgonen bara för att jag skulle få sova ut jaja så kan det vara.

I helgen är jag helt ensam på kvällarna får se hur det går ungarna har en tendens att inte lyssna på sin mamma när pappa jobbar men så kan det vara.

Idag ska jag njuta av det fina vädret som är nu hoppas det håller i sig och fortsätter.

Hörs sen

kramar Malin


Ja vart ska man börja i dag ???


Jag har ont i ryggen som bara den vet inte hur man ska klara av att sitta så mycket som jag gör, jag sitter minst 8-10 timmar vid datorn svarar på mejl och sen ska man packa det mina kunder köpt ja det får gå men roligt är det inte.
Jag har mått kanska illa i dag samt är jag otroligt trött, och det är något som inte min man fattar tror jag i morse sa jag att jag inte ville gå upp utan ligga kvar i sängen en stund då kontrade han med att jag minsan hade sovit hela natten och det hade inte han eftersom han va upp och ut med hunden och sen kunder han inte somna om ja det kan jag förstå men han är ju förfan hemma hela dagarna just nu och gör inget medans jag jobbar.

Får se om han har gjort något hemma i dag eller om han sovit, jag ska in med mitt företag om ca 2-3 veckor i våran lägenhet så vardagsrumet ska delas av så jag får en ensam bit att ha där, jag började i morse flyttade ett tugnt skåp sen gav jag upp det va för tugnt jag har även en massa tvätt som måste fixas en maskin som ska hängas och fler där av som ska tvättas får se om han lyckats hänga den och satt på en ny maskin eller inte.

Nä nu ska jag fortsätta jobba det blir sent hem i dag har så mycket att göra

Ha en trevlig kväll

Malin


Torsdag i dag

I dag är det torsdag snart helg ser så fram emot det.

Natten har varit bra sovit som en liten gris, maken sa att våran hund gnällt som bara den vid 4 tiden i natt och jag vaknade inte av det hon behövde tydligen gå ut dålig i magen stackarn.
Nu är barnen påväg till dagis och jag är snart på g för att packa till mina kunder.

Jag mår förövrigt välldigt bra hungrig och spänningar i magen men annars inga problem med illamående eller nått annat.

jag kommer såsmåning om att lägga ut bilder som tas på mej under min graviditet men det kommer när jag börjar å en finare mage en den fetta som jag nu har :)

ha en trevlig dag

Malin

Dagen har varit stressig

I dag har det varit riktigt stressigt mycket att göra med företaget hämta barnen, laga mat och sen iväg igen för att gå på öppethus på flisans skola. Illamåendet har krypit på har försökt äta något men det har inte funkat har bara måt ännu sämre då nu sitter jag med min java och en varmakoppen och försöker peta i mej något innan sängen ropar på mej.
Ska till BM den 8/6 inskrivning samt provtaging och sen få en till till specialistmvc jag lider av anemi och behöver gå där på extra kontroller samt så behöver jag näringsdryckr under mina graviditeter då jag gjort en överviktsoperation för snart 10 år sedan

Nä nu får ni ha det så bra ni som hittar hit

Kram

I dag gick jag in i .....

I dag har jag gått in i vecka 6 alltså 5+0.

I natt har det varit en tuff natt sovit halvdåligt svårt att hitta en bra sovställning vridit och vänt på mej hela tiden, illamåendet är helt ok det är värst på kvällarna eller om jag missat att äta men det är ingen fara jag överlever det :) jag känner mej uppsvullen och allmänt fet just nu men det känner jag igen från tidigare graviditeter
I dag ska jag iväg och jobba är egenföretagare och har lite fria tider skönt faktiskt sen så är det öppethus på dotterns skola kl 18 det är bara att gilla läget och ta sig dit med tre barn ensam då gubben jobbar mellan 14-21

Nä nu är det dax att ta sig i kragen

Ha en underbar dag

Malin

Välkommen till Malins graviditet

Här ska jag skriva om min graviditet vad som händer hur jag mår och om min lilla familj som består av 3 underbara barn som är födda 021229, 040817 och 070111 och min kära make Joakim
Barnet i magen är planerad att komma 100112 bra planering av mej ??

Jag vill ha massa namnförslag både killnamn och tjejnamn

mina andra barn heter

Felicia katarina ulrika
per wilhelm hilding
Gabriel oliver romeo

RSS 2.0