Sjukt

Huva här har det varit sjukt sen i tisdags har varit sängliggande hela tiden i dag kom jag upp för att äta frukost i alla fall en halv macka och ett halvt ägg sen gick jag tillbaka till sängen och här sitter jag nu framför tv och dator.

Vad jag längtar till att jag ska på RUL känns som en evighet tills man ska dit även om det bara är ett par veckor kvar men jag vill ju se barnet se att det är ett barn där eller ja jag vet att det är ett barn där men ändå att allt är bra med mitt knytte i magen jag känner fortfarande inget inga rörelser eller nått känns konstigt och man blir orolig att något är fel jaja hoppas snart jag får känna sparkar så jag vet att knyttet lever

Nu ska jag vila och kolla tv med sonen som tar bra hand om mej pussar och klappar på mej min lilla kille är så underbart gullig dom större barnen är ute och leker på gården och gör den osäker :)

ha en underbar dag

Så där ja

Det vart nickis i stället för svampplockning jag vart nerröstad suck men men jag har ju flera veckort plockning att se fram emot.

Nu har barnen ätit och är ute och leker med gubben sen blir det badet och sängen nu måste man börja ställa om kl för dom så dom orkar med vardagen om ca 2 veckor.

Jag har helt plötsligt börja må illa i dag undra varför har ju varit så lugnt i flera veckor jaja bara att stå ut och hoppas det ger med sig

nu ska jag slappa vid tv och familjeliv en sväng

ha en fortsatt trevlig kväll

Svampplockning kanske eller ??

Ja vi får se hur vädret blir om inte så kommer jag att ta barnen till ett lekställe om det regnar går bet på att dom bråkar inne hela tiden.

Mitt humör är inte riktigt vad det varit fan så grinig och trött jag känner mej och när jag vaknar känner jag mej inte alls utvilad utan bara ytterligare trött, nu längtar jag till den 17 aug då två av barnen börjar på dagis det kommer bli så lugnt hemma och jag kan jobba i lugn och ro inte höra mamma mamma den gör si den gör så
låter jag grinig *Ler*

Annars så fortlöper graviditeten som den ska magen växer och jag börjar känna påfrestningarna i rygg och höften men än funkar det riktigt bra.

Jag ska be gubben ta kort nu när jag går in i v 16 och lägga ut hör för att ni ska få se den gigantiska magen jag har

nä nu måste jag ut med hunden innan hon kryper ur skinet

Svampplockning

Har nu i två dagar strosat runt i skog för att plocka svamp fans massor av kantareller redan nu stora och fina och goda måste jag säga, hittade en hel del faktiskt svärris fick dom av mej eftersom jag ska ut igen på söndag.

Det är jobbigt att gå i skogen och vara gravid måste jag säga man blir anfåd fort och trött oxå men det är ju så fridfullt att gå där alldeles själv i skogen bland myggen "EN DÖD MYGGA ÄR EN BRA MYGGA" Men jag måste ändå säga att jag ändå bara fick två tre stycken myggbett så jag klagar inte, manen min fick betydligt mycket mera.

Ja hur mår jag annars då jo faktiskt jag mår mycket bra längtar till UL den 11 augusti vill så görna se den lille se att h*n mår bra samt hoppas jag på att få veta könet även om det inte spelar någon roll vad det skulle bli jag är lika glad för vad som kommer bara vårat barn är friskt det är det viktigaste.


Nu ska jag ordna till barnen dom ska iväg i ett par dagar med farmor och farfar och campa så jag är helt barnfri undra vad man ska hitta på för något under dessa dagar förutom att jobba

ha det gott

Mår kanon

Jag mår fin fint vi har nu varit på en minisemester på rullsand det var spännande att campa med barnen 3 manatällt två vuxna och två barn minstingen fick stana hemma hos farmor det var trångt men det gick över förväntan bra faktiskt.

I morgon går jag in i v 16 känner inget nu inge illamående inga rörelser ja helt enkelt ingenting förutom att magen börjar spänna mer och mer

nu ska jag natta barnen

ha det gått

V 15

Nu är man i v 15 tänk det är inte fler än ni som vet om att jag är gravid ja mer än min mamma och min mans mamma men annars är det ingen annan än ni läsare typ.


I går upptäkte jag att min kusins tjej är gravid skojigt och sen ska dom gifta sig det är ju ännu roligare min kusin har sedan innan tre barn "killar"och hans blivande fru har en dotter sedan innan dom kommer att bli en underbart stor och härlig familj tror jag.

I dag åker vi på en minisemester vi ska tälta ska bli roligt barnen ser fram emot det och väckte oss hur tidigt som helst.

här kommer en bild på mej i v 15


Mår som en prinsessa

Jag går in i v 13 i dag och mår så bra som man kan eller ja jag står inte ut med värmen och gubben påstår att jag har sämre humör kanske stämmer det vet inte.

magen syns lite lite men inte alls mycket skönt tycker jag men gubben vill att jag ska ha en  rund mage han kan prata med hehe så korkad han är nä då.

Svärmor är fortfarande konstig hon frågar aldrig hur jag mår eller hur det går med graviditeten hon hoppas väll att det ska gå åt helvete.

Barnen glädjs åt barnet i magen dom skvallrar till alla om den lille och min dotterönskar sig mest av allt att det ska bli en lite tjej som hon kan ta hand om :) men hon ska inte ha barn själv säger hon för dom är bara jobbiga och bråkar hon syftar på sina bröder som helatiden är på henne.



Magen i v 13

RSS 2.0